Thursday, 31 January 2013

Inner Bawal Comel Dan Murah ♥


Assalamualaikum..
Inner bawal untuk ready stok. alhmdulillah thanks semua customer atas sokongan. :)

Inner bawal sangat sesuai untuk semua bentuk muka dan sesuai di gayakan bersama tudung syria, shawl atau tudung bawal ;)

Saiz: 20x20 (kecik je dan hanya untuk kepala) heeeee
Harga tetap inner bawal:
1-9 helai RM4pcs. 
10-19 helai RM3.50pcs
20-49 helai RM3pcs
50 helai ke atas boleh pm mas untuk details ;)

Postage via poslaju - bergantung pada berat

semenanjung - RM7
sabah sarawak - RM9
** Untuk yang berminat jadi dropship, boleh contact mas ya ;)

jika berminat, boleh terus sms ke butik fiqra, 019-5439544
atau email di, butikfiqra@gmail.com
atau isi form yang disediakan di sini  http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html
























8 comments:

Pupel Liyana said...

lawanyee..

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

inner ni sebenarnya bentuk 4 segi cam tudung biasa ke?or mcm inner cotton tu? thanks ^.^

YOUsoF said...

Untung orang perempuan dapat pelbagaikan gaya dan warna kan..

Nak belikan adik, tapi kena tanya dia dulu la nak ke tak nak..


Semoga bisnisnya terus maju insyaAllah. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 warnanya..

sTuDios said...

promosi harga ni ade lg ke??

yoko laluna said...

ade lg?

Nyda Mimie said...

promosi nie still ada lg tak ?

Nyda Mimie said...

promosi nie ada lg tak ?

Follower BF ♥