Wednesday, 18 April 2012

Clearance Sale Butik fiQRa ♥


SOLD OUT DEAR :(

Assalamuaalikum,
lama sangat tak update blog BF ni..hehe..ok nak clearkan stok sikit.. tak lama lagi nak masukkan stok baru pula, insyaAllah ;) apa yang nak di clearkan tu? hehe, inner jesrsey, tudung bawal plain, tudung bawal 2 tone dan tudung bawal 3 tone ;)


postage:
RM6 Semenanjung/ RM8 Sabah Sarawak

Berminat?
isi form di sini http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html
atau email ke butikfiqra@gmail.com
atau sms/call ke 019-5439544 (Mas)

Terima kasih, dan
Happy Shopping ♥


IJ01 = AVAILABLE
IJ02 = AVAILABLE
IJ03 = AVAILABLE

IJ04 = AVAILABLE
IJ05 = SOLD


Inner Jersey Muncung, RM5 pcs

Harga lama RM7 pcs

cara pemakaian, hanya sarung sahaja =)
sesuai di pakai untuk semua jenis tudung ;)

TP01 = SOLD
TP02 = SOLD
TP03 = AVAILABLE
TP04 = SOLD


Tudung bawal plain, RM6 pcs

Harga lama RM9 pcs

bidang 45 :)

TB021 = AVAILABLE
TB022 = BOOKED
TB023 = SOLD
TB024 = SOLD


Tudung bawal 2 tone, RM8 pcs

Harga lama RM10 pcs

bidang 45 :)

TB031 = AVAILABLE
TB032 = AVAILABLE
TB033 = AVAILABLE


Tudung bawal 3 tone, RM14 pcs

Harga lama RM18 pcs

bidang 45 :)

4 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

kalau bli bnyk, leh bgi murah lgi x??..:)

Cik Kay Jue said...

tudung bawal plain tu tggl 4 warna tu je ke?

Butik fiQ'Ra said...

dea arematt, hehe insyaAllah boleh :)

cik kay jue, ha'ah itu je yg ada.. betul2 nk clearkan stok dan murah gilaa..hehe

aMy said...

boleh order lagi x?

Follower BF ♥