Thursday, 15 March 2012

Inner Jersey Muncung ♥


SOLD OUT DEAR ;(
Assalamualaikum,
aitttt lama rasa tak update barang baru.. hehe..
jom usya kejup.. mas update inner jersey yang hanya sarung je dan bila pakai mesti akan muncung dan tak melekat di dahi.. ada beberapa customer yang dah cuba haritu untuk first batch inner jersey ni.. alhmdulillah semua berpuas hati :)

 

2 gambar di bawah ini, adalah customer kami yang sudah membeli dan mencuba inner jersey muncung :) sangat nice dan comel :) boleh pakai bersama shawl, tudung syria, tudung bawal :)

 
Kak Fatin

 
Nuha dan Ira

Inner jersey muncung ♥

hanya sarung sahaja.. kalau longgar, guna pin tau ;)
material jersey, tak keras dan tak lembik, senang bentuk =)

Harga:
RM7 sehelai


postage:
RM6 Semenanjung/ RM8 Sabah Sarawak


Berminat?
isi form di sini http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html
atau email ke butikfiqra@gmail.com
atau sms/call ke 019-5439544 (Mas)

Terima kasih, dan
Happy Shopping ♥ 

 
kod: Gray 01 

 
kod: Violet 02 

 
kod: Purple 03 

 
kod: soft violet 04 

 
kod: brown 05 

 
kod: hot red 06 

 
kod: maroon 07 

 
kod: Turquoise 08 

 
kod: pink cute 09 

 
kod: gold 10 

 
kod: black 11 

 
kod: white 12 

 
kod: blue 13 

 
kod: Green yellow 14 

 

1 comment:

nur nadzirah said...

kalau nak beli borong berapa boleh dapat murah?tanya dulu

Follower BF ♥