Sunday, 12 February 2012

JUALAN SALE CLEAR STOCK DARI RM5 - RM14 SAHAJA !! ;)

SOLD OUT DEAR ;(
Assalamualaikum,
5 februari haritu genap sudah Butik fiQRa beroperasi dengan comelnya.. hihi.. now mas nak buat jualan penghabisan untuk item item yang terpilih.. SALE murah yang sangat sangat jatuh harga.. jom jom dapatkan sekarang !! =)

JUALAN SALE DARI RM5 - RM14 SAHAJA!!


poslaju add RM5 sahaja untuk semua negeri termasuk sabah sarawak :)

berminat? email ke butikfiqra@gmail.com / sms ke 019-5439544
atau isi form dekat sini ----->> http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

 
RM5
INNER COTTON

RM5
INNER COTTON

RM9
SHAWL

RM9
SHAWL

RM9
SHAWL

RM9
SHAWL

RM10
SHAWL 3 SEGI

 
RM10
SHAWL 3 SEGI

RM10
SHAWL 3 SEGI

RM14
PASHMINA

RM14
PASHMINA

RM14
PASHMINA

RM14
PASHMINA


11 comments:

Qaseh Puteri said...

hadoi..brangan yg d ingingkan tlh di book..wuwuwu..

Butik fiQ'Ra said...

Aisya, alorrr jgn la sedih :))

Mardihah said...

huhu. nak beli tapi tak reti beli gune tenet. hihi

Butik fiQ'Ra said...

mardhiah, msej je akak.. kat no ni tau 019-5439544 :)

Cahaya ツ said...

Inner tu mcm inner syria ke?

Butik fiQ'Ra said...

cahaya, inner tu macam inner syria.. tp jenis material dia cotton :)

eika_feyzah said...
This comment has been removed by the author.
eika_feyzah said...

cntik la shawl 2..urm klau skali pstage bpe ??

logorithm said...

Genap sudah? Genap sudah berapa hari? Minggu? Bulan? Tahun? ;-)

Butik fiQ'Ra said...

eika_feyza, sekali pos add RM5 sahaja untuk sale ni ;)

adzirahdidik said...

blh orde g kah .?? bila tmt nie promosi

Follower BF ♥