Saturday, 4 February 2012

Pashmina Vintage Plain Lembut ♥

SOLD OUT DEAR ;(
Assalamualaikum..
semalam mas dah update pashmina vintage plain dekat page Butik fiQRa.. hehe, harini update dekat blog pula.. alhamdulillah ada kelapangan masa.. pashmina ni agak kelainan sedikit sebab pashmina ni sangat lembut, beralun , tebal, sejuk, senang bentuk, dan tak terlalu besar tapi labuh.. kena gaya cara pemakaian, ok la kan? hihi.. pashmina ni sangat mas suka.. dah lama cari.. hehe

♥ Pashmina Vintage Plain ♥


material yang sangat lembut, beralun, sejuk, tak nipis dan terbaekkk ♥

Harga:
1 helai: RM15 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )

pakej a = sehelai pashmina + inner bawal = RM25 free 3 pcs brooch rose ( termasuk postage )

pakej b = sehelai pashmina + inner cotton = RM25 free 3 pcs brooch rose ( termasuk postage )

berminat? email ke butikfiqra@gmail.com / sms ke 019-5439544
atau isi form dekat sini ----->> http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

kod: pash005
status: AVAILABLE

kod: pash006
status: AVAILABLE

kod: pash007
status: SOLD OUT

kod: pash008
status: AVAILABLE

kod: pash009
status: AVAILABLE

kod: pash010
status: AVAILABLE


6 comments:

Azreen Shafila Abdullah said...

b'kenan lah.. dah lame cari pashmina camni

Butik fiQ'Ra said...

azreen, mas pun berkenan.. hihi.. jom2 grab pashmina ;)

Azreen Shafila Abdullah said...

wrna grey ade x?

Butik fiQ'Ra said...

azreen, gray tak de dear..

Alynn Nyzaa said...

still available?

liyanazahirah said...

nak tanye sikit.. yang kat atas tulis sold out tpi kat gambar ade avaible..err sbnrnye masih avaible lagi tak sebab suke sangat yang purple tu..

Follower BF ♥