Sunday, 26 February 2012

Tudung Bawal Plain & Bawal Tone (BORONG & RUNCIT)



 SOLD OUT DEAR ;(
Assalamualaikum,
Mas kembali lagi dengan membawa berita gembira.. alhmdulillah, Mas dah bersetuju dengan supplier untuk buat belian secara borong buat customer butik fiqra yang bertanya pasal borong tudung bawal ;)


pemilik Butik fiQ'Ra :)
Mas pakai tudung bawal plain bersama inner bawal :)

# Tudung bawal plain dan tudung bawal 2 tone yang sangat lembut materialnya.. mudah di bentuk.. tak panas.. tak tebal :)) 100% selesa :D 

bidang 45 :) standard.. tapi mas tengok labuh gak.. tapi tak pendek, tak panjang..

Harga tdung bawal plain:-

1 helai: RM9 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )

BORONG MINIMUM DARI 5 HELAI ♥

5 helai - RM50
10 helai - RM95
20 helai - RM160

harga tudung bawal 2 tone:-

1 helai: RM10 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )

BORONG MINIMUM DARI 5 HELAI ♥

5 helai - RM60
10 helai - RM100
20 helai - RM175

Harga borong yang di paparkan, termasuk poslaju ;)

** FREE 2 pcs brooch ribbon untuk setiap pembelian ♥


berminat? 
isi form di sini ----->> http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

atau email ke butikfiqra@gmail.com 

atau sms, call ke 019-5439544 (Mas)

Terima kasih ♥


01 - light purple
02 - purple
03 - shock pink
04 - pink
05 - peach
06 - soft pink


07 - red
08 - maroon
09 - dark purple
10 - chocolate
11 - soft choc 


12 - dark orange 
13 - choc orange
14 - shock orange
15 - orange
16 - mustard


17 - lime green
18 - hijau lumut
19 - green
20 - real green
21 - dark turquoise


22 - green yellow
23 - dark yellow
24 - yellow
25 - yellow cream
26 - cream 


27 - electric blue
28 - blue 
29 - grey
30 - dark grey
31 - black
32 - white 


33 - dark chocolate 2
34 - chocolate lumut
35 - real chocolate
36 - snazzy chocolate
37 - orange chocolate 

TUDUNG BAWAL TONE ;)


Tudung tone ada certain warna yg tak ada.. dan ada certain warna yg tak ada dalam gambar, macam warna purple muda, dark purple, gray..

6 comments:

Pupel Liyana said...

wah... makin maju. siap jual borong, tahniah bf dan mas :)

Cik Kay Jue said...

no 32 n 26 tu same colour ke?

Cik Adieb said...

best guna tudung bawal :)

RIA said...

tudung bawal ni jarang tak ? susah sekarang nak cari bawal yang tak jarang..

YOUsoF said...

Waah dah boleh beli borong.. Semoga terus maju Mas insyaAllah.. ;)

Nurul ain said...

mana gambarnya ni??? ~error

Follower BF ♥