Thursday, 1 March 2012

Tudung Bawal Flower Printed ♥

SOLD OUT DEAR ;(
Assalamualaikum,,
lama pulok rasa tak update barang baru dalam BF.. hehe, alhmdulillah mas sempat update tudung bawal baru.. tapi bukan material bawal, material cotton yang sangat sangat selesa.. Mas suka gilee dengan tudung ni.. hehe senang nak bentuk, tak nipis, tak panas.. sebenarnya trend tudung ni, macam berbalik pada zaman doluuu doluuu.. sooo swettt.. hihi ;)

♥ bidang 45 ♥
♥ jenis tudung 4 segi ♥

STOK SANGAT LIMIT ! ;)

HARGA: RM17 pcs + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )
2 pcs, RM30 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )

Free brooch ribbon ♥ atau keychain @ phone chram 

berminat tak? 
isi form di sini ----->> http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

atau email ke butikfiqra@gmail.com 

atau sms, call ke 019-5439544 (Mas)

Terima kasih ♥



kod: FL01 ( bawal flower )
AVAILABLE

kod: FL02 ( bawal flower )
AVAILABLE

kod: FL03 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL04 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL05 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL06 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL07 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL08 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL09 ( bawal flower )
SOLD OUT

kod: FL10 ( bawal flower )
AVAILABLE


5 comments:

Fazi Isma said...

yg puple tu cntik... ^_^

Pupel Liyana said...

cantik. maz pun ada tudung ni:) cam tudung orang dulu2 kan selesa sangat bila dipakai :)

Cik Kay Jue said...

wah.. bagus2.. :)

YOUsoF said...

Cantik! Sama jugak macam trend kemeja kotak² zaman dulu, dimodenkan sikit.. Nahh jadi kegemaran ramai... hehe

suhaiza ahmad said...

salam, yang purple tu ade lg x?

Follower BF ♥