Wednesday, 11 January 2012

1 # Inner Bawal ( Promosi Pembukaan ) First Batch


Assalamualaikum..
dengan lafaz bismillahirrahmanirahim ...
akhirnya dapat juga upload item dalam Butik fiQ'Ra :) first barang yang akan di jual.. agaknya ada tak yang sudi membeli.. saya menjual.. hehe.. insyaAllah setiap pembelian, akan ada gift

Promosi berlangsung sehingga 10 februari 2012 ^_^

INNER BAWAL 
material yang lembut, mudah di bentuk, sangat selesa, tidak terlalu nipis :)


Harga Promosi:
1 helai: RM6 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

Harga Biasa:
1 helai: RM7 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

credit to Missladyanashop :))


Harga Promosi:
3 helai : RM18 + post  ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak ) 
free 3 pcs BROOCH ribbon untuk pembelian 3 helai inner bawal :)



kod: f00001
status: booked & sold ( cheek eyka & aishah)

kod: f00002
status: booked (cheek eyka)

kod: f00003
status: available

kod: f00004
status: sold (aishah)

kod: f00005
status: available

kod: f00006
status: sold (aishah)

kod: f00007
status: available

kod: f00008
status: available

kod: f00009
status: booked (cheek eyka)

12 comments:

CintaKhadijah said...

inner bawal ni mm inner syiria jugak ke?

Butik fiQ'Ra said...

inner bawal ni segi petak 4.. mcm tudung bawal biasa, cuma saiz dia kecik, untuk kepala sahaja :)

::CIK LYNN:: said...

ttarik ngn promsi 3hlai 2...mas pkai bank apa eh?

Butik fiQ'Ra said...

cik lynn, mas guna maybank.. kalau berminat dgn inner tu, meh2 order :)

mimie.. said...

alaa kaler hitam dah habis yee..baru nak order..

Butik fiQ'Ra said...

mimie, ha'ah sold out dah dear warna hitam.. next time BF update lagi eh :)

cik penyu said...

sory tp boleh amik pic innner ni dr side len x?tnpe tudung biase..just inner..patung pakai x pe kan?

bls kat blog sy yer?

Butik fiQ'Ra said...

cik penyu, dah letak dah :) nape tak ada link awk eh?

Diyana Ali said...

alaaa nak warna hitam :)

muncheese said...

wrna hitam ade X?? mcm mane nak bayar yea??

Butik fiQ'Ra said...

muncheese, warna hitam ada.. tapi dah masuk second batch punyer..boleh refer kat sini eh..



http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171248236316240.37118.164060767034987&type=3

asmah hadi said...

ade lg x? nk oder la

Follower BF ♥