Thursday, 5 January 2012

Dengan Lafaz Bismillahirahmanirahim ^_^



alhamdulillah.. perancangan mas dan afiq telah pun sedikit berjalan dengan lancar.. dengan bantuan Nia Lidia yang menghias kedai Butik fiQ'Ra ni, semua nampak berpuas hati.. dan banyak juga terima nasihat dan pandangan dari beliau..syukur alhamdulillah sangat sangat.. sesiapa nak jadi penasihat, pembantu mas, sila lah roger2 dengan mas tau.. 


banyak juga sokongan daripada GENG fiQ'Ra sendiri.. mereka lah yang paling banyak beri sokongan selama ni.. nak berterima kasih dekat family "GF" sebab korang menang sentiasa terbaekkkkk.. now mas dan afiq dah tubuhkan 1 lagi blog dan fanpage di fb, iaitu "BF" Butik fiQ'Ra :) nampak jelas kan ke sweet tan di situ :D 


GF + BF = "Geng fiQ'Ra" + "Butik fiQ'Ra"


insyaAllah, minggu depan barang order sampai, mas akan terus upload di page dan di blog.. permulaan ni  mesti ada promosi kan.. itu mas akan buat juga.. dan yang paling special, ada gift buat yang mengorder.. sebagai tanda berterima kasih sebab sokong Butik fiQ'Ra ^_^


12 comments:

lieya syaira said...

terbaek~!!!
x sabar nak tunggu brg2 tue sampai.

einz said...

insyallah nak juga beli lau de duet ag tyme tuh...ehehe.....shuke2!!!!

HaNiFaH HiDaYaH said...

bt0l.. x sbr nk tunggu brg smpai.. excited ni.. hehe.. best of luck butik fiq'ra.. congrats kak mas n abg afiq..

DiDiE eLa said...

menunggu dengan penuh minatt

era kecik said...

tak sabar nak tengok barang nya :)

> comel doodle tu ;) . kenapa tak buat sebagai header ?

Fazi Isma said...

sbar menunggu barang2 BF... =))

Kamil Kahar said...

nampak serasi jer BF ngan GF...hehe...

Cik Angah said...

tahniah...

Pendamba Mawar said...

styleeee

Afiq Angah said...

alhamdulillah...berjaya step pertama..

Miss Nadya said...

alhamdulillah...rezeki nk kawen nih..:)

AmirahSyafiqah ♥ said...

alhamdulillah... siap akhirnya butik fiqra ni

Follower BF ♥