Sunday, 15 January 2012

3 # Tudung Bawal Plain Comel ♥



ALL SOLD OUT :((


Assalamualaikum..
harini baru sempat update blog.. mas nak update tudung bawal plain.. ehem3, peminat tegar tudung bawal, jom usya usya jap.. 

♥ Tudung Bawal Plain 
tudung bawal ni materilanya sangat lembut, tapi senang di bentuk.. tak tebal dan tak terlalu nipis.. yang panting, tak panas bila memakainya :)



Harga Promosi:
1 helai: RM9 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak )


Harga Promosi:
2 helai : RM17 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM9 sabah & sarawak ) 
free 5 pcs BROOCH ribbon untuk pembelian 2 helai tudung bawal :)



berminat? email ke butikfiqra@gmail.com / sms ke 019-5439544


kod: f00020
status: AVAILABLE

kod: f00021
status: SOLD OUT

kod: f00022
status: AVAILABLE

kod: f00023
RM10
status: AVAILABLE


kod: f00024
status: AVAILABLE

kod: f00025
status: AVAILABLE

kod: f00026
status: AVAILABLE



kod: f00027
status: SOLD OUT

kod: f00028
status: SOLD OUT

kod: f00029
status: AVAILABLE

kod: f00030
status: SOLD OUT



kod: f00031
status: AVAILABLE


kod: f00032
status: AVAILABLE



kod: f00033
status: SOLD OUT


12 comments:

Miss Nadya said...

nak shopping2..:)

Butik fiQ'Ra said...

kak nad, meh2.. hehe :) sila kan

lavera said...

berapa hari tempoh boleh sampai kalau order?

Butik fiQ'Ra said...

lavera, BF akan post barang setiap hari rabu dan jumaat sahaja.. so kalau lavera order dan bayar sebelum hari nak post tu, BF akan siap2 post untuk hari rabu atau jumaat tu la :) BF hanya gunakan post laju :)

lavera said...

saya dah order .. :)

Butik fiQ'Ra said...

ok, dah reply.. hihi :)

Shakirah Kyrah said...

kaler light purple xda eh ? hu

Butik fiQ'Ra said...

shakirah, light purple belum ada stok dear :) insyaAllah akan datang..

einz said...

he mas....takde tutorial nak pakai tudung ni???

Cik Kay Jue said...

tudung ni bidang bape?

Butik fiQ'Ra said...

cik kay jue, tudung ni bidang 45.. actually tudung ni agak labuh dan tak pendek :)

Aisha With The Apostrophe said...

yang hitam tu ade lagi tak?

Follower BF ♥