Thursday, 12 January 2012

2 # Shawl Cotton Exclusive ( Promosi Pembukaan )


Assalamualaikum..
second entry untuk Butik fiQ'Ra.. akhamdulillah dapat upload lagi :) jom tengok cuci mata jap.. insyaAllah setiap pembelian, akan ada gift

Promosi berlangsung sehingga 10 februari 2012 ^_^

Shawl Cotton Exclusive
material yang lembut, tidak terlalu tebal, kain yang selesa bila di gayakan :)



Harga Promosi:
1 helai: RM10 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

Harga Biasa:
1 helai: RM12 + post ( RM6 semenanjung ) & ( RM8 sabah & sarawak )

setiap helai pembelian shawl cotton exclusive, akan mendapat free 2 pcs brooch ribbon :) boleh request warna brooch :)

kod: f00010
status: SOLD OUT

kod: f00011
status: SOLD OUT


kod: f00012
status: SOLD OUT

kod: f00013
status: SOLD OUT


kod: f00014
status: available


kod: f00015
status: available


kod: f00016
status: available


kod: f00017
status: SOLD OUT

kod: f00018
status: available

kod: f00019
status: SOLD OUT


next update, TUDUNG BAWAL PLAIN :)

11 comments:

fierul said...

sy nk order .. :)
comel nye

Butik fiQ'Ra said...

fiqrul, order la :) sehelai shawl, dapat 2 pcs brooch :)

shera said...

nak sangat . tapi tak tau macam mana prosse pembeliannya ? :(

Butik fiQ'Ra said...

shera, juz isi je form dekat sini
http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

nanti akak reply :)

Nisa Greennnpanda said...

kalo ade yg berkenan di ati, sy bli ye..

kne cr bju nk match kn dlu, hihi~..

Butik fiQ'Ra said...

nisa, hehe okey :) tak ada hal

shera haifa said...

nak order, tp duit xmasyuk lgi..huhu

Butik fiQ'Ra said...

shera haifa, hehe.. tak pe.. nanti kalau ada, gtau eh :)

Mimi said...

kalau na amek 2 or 3 shawl , bole dapatt diskaun ta?

Butik fiQ'Ra said...

mimi, kalau ambik 3 atau 3 helai, BF boleh bagi sehelai RM9 dear :)

adzirahdidik said...

Klu nak order ada g tak.. tapi ikut harga mana ..

Follower BF ♥